AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek

Het AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek is een initiatief van het Antoni van Leeuwenhoek. Het Centrum combineert innovatie en onderzoek om snel zekerheid te geven bij risicofactoren of signalen die kunnen duiden op kanker. Met het vroegtijdig opsporen en ontdekken van tumoren zijn er meer behandelopties die vaak minder ingrijpend en kostbaar zijn.

Wij zoeken versterking!

Want we werken als één team aan onze missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. En jij speelt daar een cruciale rol in. Bekijk onze actuele vacatures in het Centrum, onze opleidings­mogelijk­heden en hoor van onze mensen zelf hoe het is om bij het Antoni van Leeuwen­hoek - Centrum voor Vroegdiagnostiek te werken.

Maak kennis met jouw collega's van het Centrum

Vijf redenen om te kiezen voor werken in het Centrum voor Vroegdiagnostiek

1. Zeer deskundig en vernieuwend
Het feit dat we bij het Antoni van Leeuwenhoek horen, en alles weten over kanker, betekent veel voor ons Centrum. En dus voor onze cliënten. We hebben de juiste kennis, ervaring en specialisten in huis. Naast het uitvoeren van onderzoeken en het vaststellen of iemand wel of geen kanker heeft, dragen we ook bij aan wetenschappelijk onderzoek. Zo vergroten we onze kennis over tumoren, mogelijke risicofactoren – wie heeft er meer risico op kanker en waarom – en onderzoeksmethoden. Daarbij gebruiken we de allernieuwste apparatuur. Binnen Nederland bestaat er geen tweede centrum dat gespecialiseerd is in vroegdiagnostiek.

2. Snel en slim
Ons Centrum heeft geen wachtlijsten en een afspraak kunnen we meestal al op korte termijn inplannen. Voor de onderzoeken geldt bovendien dat we proberen de onderzoeken én de uitslag op één dag te combineren. We werken snel én slim. Zo weten mensen die in spanning zitten vaak nog dezelfde dag waar ze aan toe zijn.

3. Laagdrempelig en persoonlijk
We zijn een onderzoekscentrum. Daarom hebben we het over cliënten, niet over patiënten. We richten ons op medische onderzoeken, met kwalitatieve apparatuur. De sfeer is vriendelijk en servicegericht en de inrichting van onze kleinschalige locatie is niet klinisch. Ook met de door ons ontwikkelde app willen we zo dicht mogelijk bij de mensen staan.

4. Onderzoek en wetenschap
We combineren de onderzoeksvraag van één cliënt, heb ik wel of geen kanker, met algemeen wetenschappelijk onderzoek. Welke mensen hebben een verhoogd risico op kanker en waarom? En hoe kunnen we die mensen zo goed mogelijk onderzoeken? De kennis die we opbouwen delen we met de wetenschap, het zorgveld, de overheid en Nederlanders. A cure for every cancer, dat is waar we hard aan werken.

5. Samenwerking
Wij kunnen en willen dit niet alleen. Daarom werken we nauw samen met andere (zorg)partners in Amsterdam, Nederland en buiten Nederland. Binnen nationale en internationale samenwerkingsverbanden. Samen staan we sterker in de strijd tegen kanker, in vroegtijdige opsporing, het vergroten van de kennis over risicofactoren en preventieve maatregelen/gezonde levensstijl.

Hoor meer van onze leidinggevenden over het Centrum

Werken bij het AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek: praktische informatie

Hoe krijg ik een goed beeld van het werken in het Centrum voor Vroegdiagnostiek

We vertellen je er graag alles over, meld je aan via de button hierboven. Maar je kunt natuurlijk ook altijd een dagje mee­lopen om écht kennis te maken met ons Centrum. Neem contact op met de afdeling Recruitment: 020-5122897

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werk­dagen bericht van de afdeling Recruit­ment.
Sluit jouw ervaring aan op de functie waarvoor je solliciteert, dan nodigen wij je uit voor een per­soon­lijke kennis­making. Als dit sollicitatiegesprek van beide kanten goed bevalt, dan bieden we jou graag aan om een dag­deel mee te lopen en het Antoni van Leeuwen­hoek en Centrum voor Vroegdiagnostiek als werk­plek te ervaren. In aansluiting hierop volgt dan een tweede gesprek.

Wat zijn mijn ontwikkelmogelijkheden?

In het Antoni van Leeuwenhoek bieden we volop ontwikkelings­mogelijk­he­den.

Aller­eerst kun je naast jouw dagelijkse werk jouw kennis en kunde inzetten bij de vele projecten waar naast directe patiënten­zorg ook aan gewerkt wordt in projecten of werkgroepen. Daarnaast ontvang je als verpleegkundige met een vaste aanstelling jaarlijks een Persoonlijk Ontwikkel Budget.